«Правила безпеки для учнів»

Людина постійно перебуває у приховано-небезпечному середовищі. Як зробити своє життя безпечним? Невже потрібно відмовитись від занять спортом, розваг, ніколи не користуватися електричними чи газовими приладами, препаратами побутової хімії. Авжеж, ні! Невід’ємною частиною нашого життя має стати дотримання правил безпеки. Це допоможе захистити наше здоров’я і життя, здоров’я і життя інших людей, зробить безпечним помешкання, робоче місце та довкілля.

Пригадати правила техніки безпеки мали змогу учні 6-го та 7-х класів Глухівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів імені М.І.Жужоми під час години спілкування «Правила безпеки для учнів». На виховну годину був запрошений завідувач навчально-консультаційного пункту цивільного захисту населення міста Глухів Мельник Олександр Володимирович. У ході заняття учні дізнались про основні принципи безпечного користування електричними та газовими приладами, засобами побутової хімії, вибухонебезпечними предметами, навчилися правильно діяти в небезпечних ситуаціях.

Діти зрозуміли, що часто причиною небезпеки стає сама людина, коли порушує правила безпечної поведінки. Внаслідок цього виникає ситуація, небезпечна для життя і здоров’я людини. Та якщо ви вже потрапили у таку ситуацію, то треба діяти спокійно, не піддаватися паніці, намагатися якнайшвидше зменшити вплив небезпечних факторів, вибрати найбільш безпечний шлях виходу з ситуації та якомога швидше повідомити про те, що трапилося  рятувальні служби.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Залишити коментар